Bedrijfsvloer reiniging

Uw (bedrijfs)vloer laten schoonmaken? T&T neemt uw schoonmaak werkzaamheden uit handen. Na overleg en situatie omschrijving kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten om uw vloer weer schoon en stofvrij te maken. Omdat wij beschikken over een schrobmachines, een Mini-wegdekreiniger en veegmachines kunnen wij flexibel werken en bijna iedere vloerreiniging uitvoeren. Of het nu gaat om incidenteel schoonmaken van een nieuwbouw, het periodiek reinigen van een bedrijfsvloer of het reinigen van de bestrating rondom Uw bedrijfspand of woning.
BOUWSCHOONMAAK
U kunt T&T inhuren om voor de oplevering van een nieuwe bedrijfshal, loods, of distributiecentrum de vloer volledig te reinigen zodat er geen stof of los vuil meer aanwezig is op de vloer. Wij werken met vaste chauffeurs/ bestuurders die met onze machines en in combinatie met het juiste vloerreinigingsmiddel de vloer reinigen. Wanneer er te veel stof/los vuil op de vloer ligt, zullen we eerst de vloer vegen voordat we met de schrobzuigmachine aan het werk gaan. Na het project is uw vloer schoon en droog.
PARKEERGARAGEVLOER SCHROBBEN
Onze machines worden vaak ingezet voor het reinigen van diverse parkeergarage’s. Wij beschikken over meerdere grote schrobmachines en veegmachines op verbrandingsmotor waardoor wij vrijwel alle vloeren kunnen reinigen. Daarnaast wordt een hogedruk reiniger ingezet voor het reinigen van hellingen, randen, pilaren, etc. Wij laten uw parkeergarage vloer schoon en droog achter.
WATER OVERLAST
Wateroverlast en calamiteitenservice is ook onderdeel van de service van T&T. Indien u wateroverlast heeft kunnen wij deze met onze machines komen verhelpen. Met  de inzet van meer machines tegelijk kunnen wij zeer snel grote hoeveelheden water opzuigen en verwijderen
BEDRIJFSVLOER SCHOONMAKEN
U wilt een schone bedrijfsvloer maar heeft geen beschikking over een schrob/veegmachine en personeel? Indien u de opdracht voor periodieke schoonmaak van uw vloer aan T&T uitbesteed hoeft u deze investering ook niet te doen. T&T maakt uw vloer schoon op basis van de overeengekomen interval, volledig flexibel en tegen afgesproken ALL-IN tarieven.

MEER DAN 15 JAAR ERVARING!

Door onze jarenlange ervaring en onze innovatieve werkwijze
kunnen wij u optimaal van dienst zijn!

BEREIKBAARHEID

Maandag - Vrijdag: 8:00 - 19:00
Zaterdag: 9:00 - 16:00